Wat zijn de kosten van een aanbouw?

aanbouw woning in Amstelveen - aanbouw kosten

Een aanbouw aan uw woning zorgt voor meer ruimte in uw woning. Het is daarom iets wat veel woningeigenaren aan hun woning laten plaatsen. Het vergroten van uw keuken of woonkamer, het toevoegen van een extra slaapkamer, een serre of een garage – het kan allemaal bij Bouwonderneming Soest. Maar voordat u een aanbouw gaat laten plaatsen, wilt u natuurlijk weten wat de kosten zijn. Wij vertellen u graag meer over de kosten en mogelijkheden.

aanbouw woning in Amstelveen
aanbouw woning in Amstelveen - aanbouw kosten

Wat kost een aanbouw?

Dit is een vraag die wij vaak van klanten krijgen. De kosten voor een aanbouw zijn afhankelijk van verschillende factoren. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden voor een aanbouw. De factoren die van invloed zijn op de kosten van een aanbouw zijn:

  • Afmeting van de uitbouw
  • Soort aanbouw
  • De afwerking van de aanbouw
  • Keuze voor deuren en ramen
  • Gebruikte materialen
  • Overige factoren

 

Wilt u de exacte kosten weten voor een uitbouw aan uw woning? Vraag dan een offerte aan. Heeft u nog vragen? Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en uw wensen te bespreken!

aanbouw aan de woning
aanbouw woning in Amstelveen - aannemer - bouwbedrijf

Waarom een aanbouw de investering waard is

Een aanbouw aan uw woning levert verschillende voordelen op. Het zorgt namelijk niet alleen voor meer ruimte aan uw woning, waardoor u bijvoorbeeld een extra kamer, een ruime keuken of een comfortabele woonkamer kunt creëren, maar het zal uw woning ook in waarde laten stijgen. Door de extra vierkante meters die u toevoegt, kan uw huis aantrekkelijker worden voor potentiële kopers, mocht u in de toekomst besluiten te verhuizen. Bovendien kunt u de nieuwe ruimte geheel naar eigen smaak en wensen inrichten. Het is daarom echt de investering waard.

Of het nu gaat om vergunningaanvragen, architectentekeningen, kostenberekeningen, of zorgvuldige oplevering, wij zorgen ervoor dat u de controle behoudt. Zo voorkomen we verrassingen en krijgt u waar voor uw geld.