BOS Bouwonderneming Soest

Over ons - Bouwonderneming Soest

BOS Bouw, betrouwbaar bouwen met kwaliteit

Bij BOS Bouw streven wij ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Niet alleen bij de oplevering, maar gedurende het gehele proces. Wij hebben ruime ervaring met zeer uiteenlopende projecten waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en een gestroomlijnd proces altijd voorop staan. U kunt er vanuit gaan dat wij niet alleen onze afspraken nakomen, maar ook dat wij vakwerk leveren en de bouwplaats netjes achterlaten.

Voor veel mensen is een verbouwing een project dat veel vragen oproept. Waar moet u beginnen? Waar moet u rekening mee houden? Kan het efficiënter of beter? Wat gaat het kosten op wie kunt u rekenen? Op deze vragen geven wij graag een helder antwoord zodat u met een gerust hart uw project uit handen geeft.

BOS Bouw helpt u om uw woning of bedrijfspand helemaal naar uw wens te maken. Met één persoonlijk aanspreekpunt voor al uw vragen, een verzorgd proces, een strakke planning en een nette prijs. Zonder verrassingen achteraf. Bij BOS Bouw bent u als klant nog ouderwets koning.

Heeft u vragen over onze mogelijkheden of diensten? Neemt u dan rechtstreeks contact met mij op om uw wensen te bespreken.

Ronald Bos
06 – 429 476 84
info@bouwondernemingsoest.nl