Uw partner voor renovatieprojecten

verduurzamen woning

BOS Bouw is professioneel en ervaren in het uitvoeren van renovatieprojecten. Bij een renovatie gaat het om (gedeeltelijk) vernieuwen en dus verbeteren van uw woning. Of het nu gaat om het renoveren van een gedeelte van het huis of van een totale woning, wij zorgen er altijd voor dat kwaliteit, betrouwbaarheid en een gestroomlijnd proces voorop staan. 

Is uw huidige woning toe aan een opknapbeurt? Of heeft uw huis om onderhoudsredenen renovatie nodig? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

aanbouw
verduurzamen woning

Specialist in woningen renoveren

Bouwonderneming Soest is uw betrouwbare partner als het gaat om woningrenovaties. Met jarenlange ervaring en een team van vakmensen zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van renovatieprojecten van verschillende omvang en complexiteit. Of het nu gaat om het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand, uw dak renoveren of het realiseren van een woonkeuken, wij komen onze afspraak na en leveren vakwerk.


Het renoveren van uw woning verbetert niet alleen de uitstraling en functionaliteit van uw huis, maar kan ook de waarde ervan verhogen. Met Bouwonderneming Soest kunt u vertrouwen op kwaliteit en deskundigheid, waardoor uw renovatieproject een succes wordt.

Waarom een aanbouw?

renovatie van uw woning

Renovatiemogelijkheden

Een huis of bedrijfspand kunnen we op verschillende manieren renoveren. Het kan variëren van kleine verbeteringen tot grootschalige projecten, afhankelijk van uw behoeften en budget. Hieronder benoemen we enkele van de meest voorkomende renovaties:

Dakrenovatie: Als het dak verouderd is of schade heeft opgelopen, kan het nodig zijn om het te repareren of volledig te vervangen om lekkages en andere problemen te voorkomen.

Keuken renovatie: Het renoveren van de keuken is vaak een populaire keuze. De keuken is namelijk een centrale ruimte in het huis. Een keuken renoveren kan het vervangen van keukenkastjes, aanrechtbladen, apparaten en vloeren omvatten.

Badkamer renovatie: Net als de keuken is de badkamer een ruimte die veel wordt gebruikt. Bij het renoveren van een badkamer kunt u denken aan het vervangen van tegels, nieuw sanitair plaatsen en het opnieuw indelen van de badkamer

Gevel renoveren: Het vernieuwen van de buitenkant van een huis kan het aanzicht van uw woning verbeteren en de waarde ervan verhogen. Je kan hier denken aan het vervangen van gevelbekleding, het schilderen van buitenmuren en het verbeteren van ramen en deuren.

Verduurzamen: Het verduurzamen van uw woning kan helpen om uw energiekosten te verlagen en het comfort te verbeteren. Verduurzaming kan het toevoegen van extra isolatie in muren, vloeren en zolders omvatten.

Aannemer renovatie

Wij begrijpen dat het verbouwen of renoveren van uw huis niet iets is wat u dagelijks doet. Daarom willen we u verzekeren dat uw project in goede handen is. We staan klaar om u bij elke stap van het proces te ondersteunen en nemen graag alle zorgen van u over, van begin tot eind.

Of het nu gaat om het aanvragen van de vereiste vergunningen, het beoordelen van de architectentekeningen, het uitvoeren van een kostenberekening, of het zorgen voor een zorgvuldige oplevering, wij zorgen ervoor dat u de controle behoudt gedurende het gehele proces. Op deze manier voorkomen we verrassingen achteraf en verzekeren we dat u waar krijgt voor uw geld.

Aannemer renovatie

Over ons - Bouwonderneming Soest

Ontzorgen van A tot Z

Bent u klaar om uw huis nieuw leven in te blazen met een renovatie? Neem dan vandaag nog contact op. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden, uw wensen te bespreken en u te begeleiden door het renovatieproces, van ontwerp tot uitwerking. Samen kunnen we uw huis nieuw leven inblazen.