Verbouwen zonder zorgen,
Kies BOS Bouw voor vakmanschap.

Voldoet uw huis niet meer aan uw wensen? Wij staan klaar om uw verbouwingsplannen te realiseren! Bij Bouwonderneming Soest begrijpen we dat het verbouwen van uw huis geen alledaagse bezigheid is. Wij staan daarom klaar om u bij elke stap van het proces te ondersteunen. Vanaf het allereerste concept tot aan de laatste afwerkingen nemen wij graag alle zorgen van u over en zorgen we voor een vakkundige uitvoering. Met onze jarenlange ervaring, kunnen wij al uw woning wensen realiseren.

bouwbedrijf
renovatie van uw woning

Aannemer verbouwing

Bij BOS Bouw zijn we gespecialiseerd in diverse aspecten van verbouwingen, waarbij we zowel grote als kleine projecten aanpakken. Of het nu gaat om een aanbouw, uitbouw, het realiseren van een bijgebouw of aanleunwoning, het herindelen van een pand of huis, of het renoveren van uw keuken, wij staan voor u klaar om uw ideeën werkelijkheid te maken.

Met ons ervaren team van vakmensen en onze klantgerichte aanpak zorgen wij ervoor dat uw project tot in de puntjes wordt uitgevoerd. We luisteren naar uw wensen, geven professioneel advies en begeleiden u door elke stap van het proces, zodat het eindresultaat precies is zoals u het voor ogen heeft.

Waarom een aanbouw?

duurzame woning

Ontzorgen van A tot Z

aanbouw

Verbouwingsmogelijkheden

Aanbouw of uitbouw
Wilt u meer ruimte creëren in uw huis? Een aanbouw of uitbouw kan de perfecte oplossing zijn. Of het nu gaat om het vergroten van uw woonkamer, het toevoegen van een extra slaapkamer of het realiseren van een serre, wij helpen u graag om uw ideeën om te zetten in werkelijkheid.

Realiseren bijgebouw of aanleunwoning
Een bijgebouw of aanleunwoning biedt extra ruimte en functionaliteit op uw terrein. Bij BOS Bouw ontwerpen en bouwen we op maat gemaakte bijgebouwen die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Pand of huis herindelen
Soms is het nodig om de indeling van uw huis te herzien om de ruimte efficiënter te benutten of beter aan te laten sluiten bij uw levensstijl. Door middel van een herindeling kunnen we bijvoorbeeld muren verplaatsen, ruimtes combineren of juist scheiden. Dit draagt bij aan een verbeterde functionaliteit van uw woning.

Keuken verbouwen
De keuken staat centraal in uw huis, en het is belangrijk dat deze voldoet aan uw wensen en behoeften. Om een nieuwe keuken te plaatsen, dient uw huidige keuken gesloopt te worden. Wij kunnen u helpen om uw droom woonkeuken te realiseren.

Uw verbouwing in goede handen

Bij BOS Bouw ontzorgen we u van begin tot eind. Of het nu gaat om het aanvragen van de vereiste vergunningen, het beoordelen van de architectentekeningen, het uitvoeren van een kostenberekening, of het zorgen voor een zorgvuldige oplevering, wij zorgen ervoor dat u de controle behoudt gedurende het gehele proces. Op deze manier voorkomen we verrassingen achteraf en verzekeren we dat u waar krijgt voor uw geld.

Aanbouw kosten

Ontdek de mogelijkheden
voor uw woning

Bent u klaar om uw huis nieuw leven in te blazen met een verbouwing? Neem dan vandaag nog contact op. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden, uw wensen te bespreken en u te begeleiden door de verbouwing heen. Samen geven we uw huis een nieuwe uitstraling.