Terug naar overzicht

Aanbouw en verbouw jaren 30 woning in Soest

Voor onze gewaardeerde klant hebben wij een mooi project uitgevoerd. Bij deze jaren 30 woning in Soest hebben we een aanbouw aan het huis gebouwd en hebben we een moderne woonkeuken gerealiseerd. Bij ons staan kwaliteit, deskundigheid en een gestroomlijnd proces altijd voorop. Met deze doelen voor ogen, hebben we het project met succes afgerond.

Project omschrijving

Een moderne woonkeuken, een berging in de veranda, goede isolatie en meer leef meters, dat was de wens van onze klant. Een mooi project, waar wij met plezier aan hebben gewerkt.

Om een moderne woonkeuken in dit huis te realiseren, hebben wij een aanbouw aan de woning gebouwd. Een aanbouw die aansluit bij de jaren 30 woning maar met een moderne touch. Dankzij de aanbouw is er veel extra ruimte gecreëerd. De grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de tuin.

In combinatie met de aanbouw hebben we een praktische berging gebouwd in de veranda, waardoor tuinbenodigdheden en gereedschap eenvoudig opgeborgen kunnen worden voor een opgeruimde buitenruimte.

Bos Bouw in een woord TOP! Ronald houd je goed op de hoogte, heeft veel kennis, denkt met je mee en komt de gemaakte afspraken na.

L. Veldhuis

Uw verwachting,
onze prioriteit

Ons doel is altijd om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Niet alleen bij de oplevering, maar gedurende het gehele proces. Ons team heeft met toewijding aan dit project gewerkt, wat heeft geresulteerd in een woning die perfect aansluit bij de wensen en behoeften van onze klant.

    In dit artikel

  • Aanbouw
  • Verbouwing