Terug naar overzicht

Aanbouw en verbouw woning in Soest

We zijn trots op dit recente project bij een woning in Soest, waarbij we een flinke aanbouw hebben gerealiseerd over de hele breedte van het huis. Daarnaast hebben we de woning volledig gerenoveerd. Met onze kennis en toewijding hebben we de wens van onze klant waargemaakt.

Project omschrijving

Voor dit project kregen we een mooie uitdaging vanuit de klant: de woning uitbreiden, isoleren en moderniseren. Met een gestroomlijnd proces, een vast aanspreekpunt en vakmanschap hebben we van deze wens werkelijkheid gemaakt.

We begonnen het project met het toevoegen van een 60 vierkante meter grote aanbouw aan de woning. Dit vereiste een nauwkeurige planning en vakmanschap om ervoor te zorgen dat de aanbouw naadloos aansluit op het bestaande huis.

Binnen in de woning hebben we elke hoek aangepakt en verbouwd. Het doel was om een moderne uitstraling te creëren, maar tegelijkertijd ook de gezelligheid van een huis te behouden. Daarbij hebben we gezorgd voor goede isolatie, voor optimaal comfort in alle seizoenen.

Bos Bouw in een woord TOP! Ronald houd je goed op de hoogte, heeft veel kennis, denkt met je mee en komt de gemaakte afspraken na.

B. Schuitema, Soest

Verwachtingen van
onze klant overtreffen

Ons team heeft met passie en vakmanschap aan dit project gewerkt, met als resultaat een woning die voldoet aan de wensen en behoeften van onze opdrachtgever. Dat is waar we naar streven: onze klanten verrassen door hun verwachtingen te overtreffen.

    In dit artikel

  • Aanbouw
  • Verbouwing