Terug naar overzicht

Aanbouw en verbouw woonkeuken

Bij BOS Bouw hechten we altijd veel waarde aan kwaliteit, expertise en een gestroomlijnd proces. Met deze principes voor ogen hebben we dit mooie project met succes afgerond. Door een flinke aanbouw aan deze vrijstaande woning te realiseren hebben we enorme ruimte gecreëerd, waardoor het plaatsen van een moderne woonkeuken mogelijk werd.

Project omschrijving

In deze vrijstaande woning was er een gebrek aan ruimte voor een moderne woonkeuken. Toch was een woonkeuken een grote wens van de bewoners en dat hebben we gerealiseerd. We zijn ingeschakeld om een aanbouw aan de woning te bouwen, waardoor de woning genoeg ruimte heeft gekregen om een woonkeuken te plaatsen.

De aanbouw is in overeenstemming met de stijl van de woning. Dankzij de grote ramen komt er veel natuurlijk licht binnen waardoor de woonkeuken een fijne plek in het huis is geworden. Daarnaast zorgen de openslaande deuren en het aangelegde terras ervoor dat binnen en buiten naadloos op elkaar overlopen.

Bos Bouw in een woord TOP! Ronald houd je goed op de hoogte, heeft veel kennis, denkt met je mee en komt de gemaakte afspraken na.

B. Schuitema, Soest

Kwaliteit
in maatwerk

We hebben dit mooie project uitgevoerd voor onze klant. Ieder project heeft zo zijn uitdagingen en iedere klant heeft specifieke wensen. Dit zorgt ervoor dat wij ons vak ook zo mooi vinden. Ons doel is altijd om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Niet alleen bij de oplevering, maar gedurende het gehele proces. Bij ons staan kwaliteit, betrouwbaarheid en een gestroomlijnd proces altijd voorop

    In dit artikel

  • Aanbouw
  • Verbouwing