Terug naar overzicht

Aanbouw woning in Amstelveen

Bij deze prachtige woning in Amstelveen hebben wij een flinke aanbouw mogen realiseren, waardoor we de woonruimte aanzienlijk hebben vergroot. Een van de unieke kenmerken van deze aanbouw is de grote glazen vouwwand waarmee de woning als verlengstuk van de tuin kan dienen. Dit biedt een fijne combinatie tussen het buitenleven en het comfort van een woonkamer. Als ervaren bouwbedrijf in het realiseren van aanbouwen, zijn wij iedere keer weer trots op het creëren van grotere en multifunctionele leefruimtes die perfect aansluiten op de wensen van onze klanten.

Project omschrijving

Onze klant in Amstelveen had een duidelijke wens, namelijk: meer ruimte en licht in hun woning. Door een flinke, zorgvuldig ontworpen aanbouw te realiseren, hebben we van deze wens werkelijkheid gemaakt. Deze aanbouw biedt niet alleen extra leefruimte, maar zorgt ook voor veel natuurlijk lichtinval. Dit is te danken aan de grote glazen schuifwand en het gedeeltelijke glazen dak, die zich over de volledige 8 meter brede ruimte uitstrekken. Daarnaast kan deze vouwwand volledig geopend worden, waardoor de woonkamer als verlengstuk van de tuin kan dienen.

Naast het bouwen van een functionele en mooie aanbouw hebben wij ook aandacht besteed aan het verduurzamen van de woning. We hebben gebruikgemaakt van moderne, energiezuinige materialen en technieken om de woning klaar te maken voor de toekomst.

Bos Bouw in een woord TOP! Ronald houd je goed op de hoogte, heeft veel kennis, denkt met je mee en komt de gemaakte afspraken na.

L. Veldhuis

Woning klaar
voor de toekomst

Bij BOS Bouw zijn we iedere keer weer trots als we de wens van de klant hebben waargemaakt. Deze woning in Amstelveen is helemaal klaar voor de toekomst. Met een persoonlijk aanspreekpunt, een goede samenwerking met externe partners en een strakke planning kunnen wij altijd onze afspraken nakomen. Wij leveren vakwerk en zorgen voor een gestroomd proces, zodat we altijd het beste resultaat kunnen leveren.

    In dit artikel

  • Aanbouw
  • Verduurzamen