Terug naar overzicht

Aanbouw woning in Soest

Het realiseren van een aanbouw aan woningen is iets wat wij in de loop der jaren vaak hebben gedaan. Ook voor deze hoekwoning in Soest hebben we een aanbouw mogen realiseren. Elke woning brengt zijn eigen unieke uitdagingen met zich mee, daarom blijft het plaatsen van een aanbouw voor ons nog steeds een boeiende en leuke opdracht.

Project omschrijving

Deze hoekwoning in Soest is van boven tot beneden volledig gestript en vernieuwd. Wij hebben bij deze woning een mooie aanbouw aan de achterkant mogen realiseren. De woning is een stuk ruimer geworden en tegelijkertijd is er ook nog genoeg ruimte over in de tuin. 

De aanbouw heeft mooie raampartijen aan de voorkant en zijkant, waardoor er veel natuurlijk lichtinval in de woning is. De openslaande deuren zorgen voor een vloeiende overgang tussen binnen en buiten. Door deze toevoeging aan de woning in combinatie met goede isolatie is het wooncomfort aanzienlijk verbeterd.

Vanaf het eerste contact met Ronald hadden wij direct een goed gevoel. Offerte was op tijd en volledig. Tijdens bouw werd voortdurend mee gedacht en waar nodig bijgestuurd/aangepast. Volledig transparant in meer én minder werk. En het eind resultaat is naar volle tevredenheid. Een betere aannemer hadden wij ons niet kunnen wensen.

M. Koning

Gestroomlijnd proces
zonder verrassingen

Bouwonderneming Soest staat klaar om uw woning of bedrijfspand helemaal naar wens te maken. Met één persoonlijk aanspreekpunt voor al uw vragen, een verzorgd proces, een strakke planning en een nette prijs. Zonder verrassingen achteraf. Wij komen onze afspraken na, leveren vakwerk en laten de bouwplaats netjes achter!

    In dit artikel

  • Aanbouw