Terug naar overzicht

Huisartsenpraktijk Soesterberg

Bij dit mooie project voor Huisartsenpraktijk Soesterberg hebben we de focus gelegd op vernieuwing en uitbreiding van de praktijk. Ieder project heeft zo zijn uitdagingen en iedere klant heeft specifieke wensen. Dit zorgt ervoor dat wij ons vak ook zo mooi vinden. We streven naar een vlekkeloze uitvoering van elk project.

Project omschrijving

Huisartsenpraktijk Soesterberg heeft als wens om de praktijk te renoveren en te vergroten. We hebben deze wens waargemaakt door intern alles geheel te vernieuwen. Daarnaast hebben we een extra deel bijgebouwd, zodat Huisartsenpraktijk Soesterberg patiënten kan voorzien van een fijne omgeving en de best mogelijke zorg. 

Naast het vergroten van de praktijkruimte, hebben we ook aandacht besteed aan verduurzaming. Zo hebben we niet alleen de vloer geïsoleerd, maar ook de wanden en het dak van de praktijk. Deze verbeteringen dragen niet alleen bij aan een comfortabelere omgeving voor zowel patiënten als medewerkers, maar ook aan een vermindering van het energieverbruik.

 

Bos Bouw in een woord TOP! Ronald houd je goed op de hoogte, heeft veel kennis, denkt met je mee en komt de gemaakte afspraken na.

L. Veldhuis

Gestroomlijnd proces
zonder verrassingen

Bij BOS Bouw helpen we onze klanten graag met de best mogelijke service. Elk project brengt zijn eigen unieke uitdagingen met zich mee, net zoals elke klant zijn eigen specifieke wensen heeft. Het is juist deze diversiteit die ons vak zo boeiend maakt. Onze voortdurende ambitie is om niet alleen bij de oplevering, maar gedurende het hele proces de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Kwaliteit, betrouwbaarheid en een soepel verloop van het project zijn bij ons altijd prioriteit.

    In dit artikel

  • Verbouwing
  • Verduurzamen