Terug naar overzicht

Nieuwe rieten kap villa in Naarden

In Naarden hebben we een villa voorzien van een nieuw rieten dak, waardoor het een frisse, landelijke uitstraling heeft gekregen. Bij BOS Bouw hechten we veel waarde aan kwaliteit, expertise en een vlot verloop van het proces. Met deze principes voor ogen hebben we dit project succesvol afgerond.

Project omschrijving

In Naarden hebben we onlangs een mooi project afgerond: de renovatie van een dak met de toevoeging van een prachtig nieuw rieten dak. Oorspronkelijk was het dak bedekt met dakpannen, maar op verzoek van de klant hebben we deze verwijderd en vervangen door een mooi rieten dak. De villa heeft hierdoor een landelijke en luxe uitstraling gekregen. 

De renovatie van het dak bood ons tevens de gelegenheid om de woning te isoleren. Door deze aanpak hebben we niet alleen de uitstraling van het huis verbeterd, maar hebben we ook het comfort van het huis verhoogd. Een mooi project waarmee we de wens van de klant hebben waargemaakt.

Bouwonderneming Soest (BOS) heeft bij ons een bijkeuken en een uitbouw aan de gehele achtergevel verzorgd. Vanaf de kennismaking was het contact goed en werd er meegedacht hoe de verbouwing het beste tot zijn recht kwam. De uitvoering was professioneel en kundig en gemaakte afspraken werden nagekomen. Als je een goede en betrouwbare aannemer zoekt in de regio Soest, dan kan ik je BOS echt aanbevelen!

B. Meulendijks

Voldoen aan de wens
van de klant

Dit project is een perfect voorbeeld van onze expertise in het renoveren en isoleren van woningen, waarbij we streven naar hoogwaardige resultaten die aan de wensen van onze klanten voldoen. Bent u ook op zoek naar een renovatie van uw dak of woning? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en advies.

    In dit artikel

  • Renovatie